O femeie a plătit 5.000 de lei şi 200 de euro unui fals medic, care i-a cerut şpagă pentru a-i opera fiica

O femeie a plătit 5.000 de lei şi 200 de euro unui fals medic, care i-a cerut şpagă pentru a-i opera fiica

FOTO: ARHIVĂ.

O vârstnică a reclamat Poliţiei că a fost înşelată prin telefon de un necunoscut care s-a recomandat a fi medic şi i-a spus că fiica sa este internată în spital, în urma unui accident grav.

Ştiri pe aceeaşi temă

O pensionară în vârstă de 79 de ani a pierdut 5.000 de lei şi 200 de euro, după ce a crezut relatarea nui necunoscut.

Femeia s-a plâns Poliţiei că a fost sunată pe telefonul fix de o persoană care s-a recomandat a fi medic şi i-a spus că fiica sa este internată în spital, grav rănită, şi că îi este necesară o suma mare de bani, pentru tratament.

„La solicitările bărbatului necunoscut, persoana vătămată i-a comunicat adresa de domiciliu şi numărul de telefon mobil, iar la scurt timp acesta a contactat-o din nou şi i-a spus să se deplaseze într-un loc public din municipiul Hunedoara, unde va întâlni cu o femeie trimisă de el, pentru a-i da banii pentru tratament. Persoana vătămată s-a deplasat la locul indicat, unde s-a întâlnit cu o femeie necunoscută, căreia i-a înmânat banii, după care a revenit la domiciliu şi şi-a sunat ginerele, de la care a aflat că fiica sa nu este în spital şi că nu a fost implicată în niciun accident rutier”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Au loc cercetări pentru înşelăciune, autorii infracţiunilro nefiind identificaţi deocamdată.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Traumele elevei de 11 ani violate de profesorul pervers. A invitat-o în locuinţă pentru „a-i testa calităţile artistice”, dar pentru fată a urmat un calvar

O elevă de 11 ani a fost molestată de un bărbat care a ademenit-o în locuinţa sa, pentru „a-i testa calităţile artistice” la dansuri populare. Agresorul a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Audierile „mafiei fierului vechi“ au ajuns la faza pe moştenitori. Cazul este judecat de 10 ani, iar unii inculpaţi au murit

În cei peste 10 ani de la începerea procesului „mafiei fierului vechi din Hunedoara”, cum au numit procurorii grupările acuzate că au devalizat prin furturi combinatul siderurgic, magistraţii nu au reuşit să audieze toate părţile. Mai mult, unii dintre inculpaţi au decedat între timp, urmând să fie chemaţi la audieri moştenitorii acestora.

Anchetă după descoperirea cadavrului unui prunc, mort în condiţii suspecte într-o locuinţă mizeră

Cadavrul unui copil de patru luni a fost descoperit într-o locuinţă din Orăştie. Vecinii familiei pruncului, care trăia în condiţii mizere, susţin că pe trupul acestuia ar fi văzut urme ale unor muşcături.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările