Mesajul fetei care a învins cancerul: „Am stat şi 4 luni în izolare, voi nu puteţi sta 14 zile în carantină?”

Mesajul fetei care a învins cancerul: „Am stat şi 4 luni în izolare, voi nu puteţi sta 14 zile în carantină?”

FOTO: Arhiva personală.

O tânără de 19 ani care a învins în lupta cu boala cumplită le cere românilor să facă toate eforturile necesare pentru a-şi proteja semenii de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria, o tânără de 19 ani, care s-a vindecat de cancer, a publicat un mesaj emoţionant, despre puterea de a lupta cu boala cumplită şi le cere românilor trimişi în carantină să respecte indicaţiile medicilor.

„Am stat şi 4 luni în izolare pentru că am avut un virus minor, pe lângă Covid - 19. Am îndurat 1 an şi 8 luni pe patul de spital cu mici pauze, de 3 maximum 4 zile, după patru luni fără să simt aerul de afară. Am luptat doi ani cu cancerul, viruşii, operaţiile, leziunile cerebrale, arsurile, stările de greaţă şi ameţeală, durerile groaznice şi mi-am acceptat soarta fără să ies din cuvântul medicilor. Toate acestea le-am făcut începând cu vârsta de 14 ani. Mi-am acceptat soarta pentru că am vrut să fiu bine. Iar acum văd zi de zi adulţi care nu sunt în stare să stea în carantină 14 zile? Un copil de 3 ani poate face tot parcursul pe care l-am făcut eu. Dar un adult în toată firea nu poate sta în izolare. Mi-ar fi ruşine. Am învins cancerul. Cei bolnavi de Covid19 o pot face şi ei. Respectaţi ceea ce spun cadrele medicale”, scria Maria, într-o postare publicată pe Facebook.


Mai puteţi citi şi:

Al treilea caz de infecţie cu coronavirus în Hunedoara: o tânără de 26 de ani. A fost amendată cu 10.000 de lei

Amenzi usturătoare pentru doi deveni întorşi din Italia care nu au respectat măsurile anti-coronavirus

Ironiile unui preot despre coronavirus: „Mai predispuşi la îmbolnăvire sunt cei care toată ziua stau cu ochii beliţi la TV“

Spitalul din Hunedoara, în carantină. „Nimeni nu va putea intra sau ieşi în afara personalului de serviciu”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: