Inspector de trafic ameninţat cu moartea de un patron, după ce a oprit un camion: „Şi cuţitul îl bag în tine”

Inspector de trafic ameninţat cu moartea de un patron, după ce a oprit un camion: „Şi cuţitul îl bag în tine”

Arhiv. Foto: IPJ Prahova.

Patronul unei societăţi comerciale a fost condamnat după ce a ameninţat cu moartea un inspector de trafic, care a oprit un camion al firmei, pentru control.

Judecătoria Hunedoara a condamnat la şase luni de închisoare, cu suspendare, patronul unei firme de transport, acuzat de ultraj. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată cu apel.

„Monstrul din Petrila”. Şirul de abuzuri sexuale şi bătăi la care un bărbat şi-a supus fiica de 12 ani

Zeci de clienţi ai unei bănci, înşelaţi de o angajată. Femeia a produs pagube uriaşe şi a plecat din ţară

Câţi bani câştigau prostituatele de lux în România anului 1990. Fetele roiau în jurul hotelurilor din Capitală

Bărbatul, din Deva, a fost trimis în judecată în decembrie 2020, pentru o infracţiune comisă în urmă cu doi ani. El a fost acuzat că a ameninţat nemijlocit pe un inspector trafic în cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Mintia, respectiv i-a spus că îl va tăia cu cuţitul, că va păţi ceva rău şi că va trece peste el cu camionul, după care a ridicat mâna stângă cu intenţia de a-l lovi.

Agresiunea a avut loc în 17 octombrie 2018, după ce inspectorul de trafic a oprit pentru un control camionul cu remorcă al societăţii administrate de către devean.

„În continuare persoana vătămată a început să controleze autovehicul şi semiremorca verificând starea tehnică a acestora ocazie cu care a constatat foarte multe defecţiuni, defecte majore, periculoase care impun ca şi măsură complementară anularea inspecţiei tehnice periodice (dispozitivul de frânare de la o roată lipsea, anvelopele erau deteriorate, lipsa telescoapelor la anumite roţi ş.a.)”, se arată în dosar.

„Şi cuţitul îl bag în tine”

La scurt timp, la faţa locului a ajuns administratorul firmei care deţinea camionul şi fiul acestuia.

„Pe parcursul exercitării activităţilor de control, fiind deranjat de faptul că societatea pe care o administra va fi sancţionată contravenţional, datorită abaterilor constatate de către persoana vătămată, funcţionar care l-a mai sancţionat contravenţional şi în trecut, inculpatul l-a ameninţat cu acte de violenţă, respectiv i-a spus că o va tăia cu cuţitul, că va păţi ceva rău şi că va trece peste el, deoarece este în stare de orice.

Redăm în cele ce urmează ameninţările proferate de inculpat:

O. M.:  Mi-ai dat odată o sută cincizeci de milioane, stai să-ţi spun mă! Băă, deja mă-ntorci pe dos, eu nu mai pot! Eu abia ţin maşina , f*t-o Dumnezeu, plătesc copilu ăsta ....Nu mai pot, bă ! Şi deci mă... Am ajuns la disperare! De să mă bată Dumnezeu, sunt în stare de orice!

O.M: Am 60 de ani mă ! Îi ruşinea ta să-ţi fac necaz eu ţie, de 60 de ani, să ştii! Că-s în stare! Şi cuţitul îl bag în tine! Să mă bată Dumnezeu de nu!

O.M.: Bă, tu îţi găseşti nebunu.... şi nebunu-s io, să şti! Uite, îţi spun faţă de colegul tău. E colegul tău, îţi spun că sunt în stare de orice. Să nu crezi că nu fac.

O.M.: Îţi spun că... să nu te gândeşti. Că mă f*t în ea şi nu mai lucru, mă, dar nici tu nu mai lucri, să şti!

O.M.: No vezi, vezi? Dar gândeşte-te că păţ (păţeşti) rău. Uite îţi spun faţă de el bă, să-l ai martor!
O.M.: Să mă bată Dumnezeu dacă nu trec peste tine, mă, f*tă-te Dumnezeu!”, se arată în dosar.

Inspectorul de trafic a intrat în autospeciala de serviciu, iar potrivit anchetatorilor, administratorul firmei a mers după el şi a continuat să îl ameninţe, ridicând mâna cu intenţia de a-l lovi. Pentru faptele sale, pe lângă condamnare, el va trebui să achite daune morale în valoare de 5.000 de lei inspectorului de trafic, dacă sentinţa va rămâne definitivă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Traian Berbeceanu, manager public al Devei: „E momentul să dau Devei o parte din ce mi-a dat în 50 de ani”

Primarul Devei: „Termocentrala Mintia nu va mai porni. Devenii să îşi cumpere centrale pe gaz”

COVID 19, situaţia în judeţul Hunedoara. Petroşani iese din carantină. Unde sunt cele mai multe cazuri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările