VIDEO Incendiu puternic la un bloc de locuinţe sociale. 11 oameni au ajuns la spital. Clădirea a fost evacuată

Incendiu puternic în blocul de locuinţe sociale

Mai multe persoane au ajuns la spital, în urma unui incendiu izbucnit la un bloc de locuinţe sociale din Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu puternic a izbucnit la un bloc de locuinţe sociale, situat pe Strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Hunedoara.

Din primele informaţii, cauza incendiului ar fi explozia unei butelii. Cel puţin11 persoane, dintre care trei minori au suferit intoxicaţii cu fum şi au fost preluate de echipajele de Ambulanţă, pentru a fi transportate la spital, potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

„S-au deplasat pe strada Nicolae Bălcescu 4 ambulanţe SAJ, 1ambulanta B2, 1 autospecială de transport victime multiple, 2 autoscări şi 2 autospeciale pentru stins incendii. Din cauza cantităţii mari de fum existente pe casa scării pompierii au evacuat 27 de persoane (14 copii, 13 adulţi).

 

Dintre aceştia, 7 adulţi, 1 gravidă şi 3 copii uşor intoxicaţi cu fum şi cu atacuri panică au fost transportaţi la UPU Hunedora. Echipele de intervenţie au lichidat în câteva minute incendiul ce se manifestă în interiorul unui apartament la obiectele combustibile. De asemenea, s-au degradat instalaţiile electrice de pe casă scării şi au fost afectate uşile apartamentelor învecinate. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, a informat ISU Hunedoara.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: