Cazul cutremurător al pruncului aruncat în ghenă are un final imprevizibil: un poliţist, tată a trei copii, vrea să îl înfieze

Cazul cutremurător al pruncului aruncat în ghenă are un final imprevizibil: un poliţist, tată a trei copii, vrea să îl înfieze

Florin Bolosin va face demersuri pentru a înfia copilul abandonat. D.G. ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

Impresionat de situaţia nou-născutului găsit în această dimineaţă zbătându-se între viaţă şi moarte, după ce fusese lăsat într-un tomberon de propria mamă, un poliţist din Deva este decis să înfieze copilul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Comisarul Florin Bolosin s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara şi le-a transmis colegilor săi, care anchetează cazul pruncului părăsit la naştere, că vrea să adopte minorul.

„Azi dimineaţă, am vorbit cu colegul meu Bogdan Niţu, care mi-a povestit despre ce s-a întâmplat. În acel moment am spus că nu este posibil să ne aruncăm copiii aşa, la gunoi, şi am decis, împreună cu soţia mea, să îl înfiem”, a  spus Florin Bolosin.

Vrea să îi ofere o familie

Poliţistul mai are trei copii, dintre care doi au fost adoptaţi. Este vorba de un băiat (8 ani) şi o fată (11 ani), care au fost aduşi în familia poliţistului după ce părinţii lor naturali i-au abandonat, la scurt timp după naştere, în spital.

În prezent, autorităţile încearcă să da de urma femeii care a lăsat pruncul într-un tomberon de pe o stradă a municipiului Petroşani. Minorul se află înternat în spital.

Vă recomandăm şi:

FOTO Povestea celei mai vechi biserici de piatră din ţară:  Densuş, ridicată pe locul unui templu păgân al romanilor

O hunedoreancă şi-a aruncat copilul nou-născut într-un tomberon

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: