Apariţie bizară pe o pârtie din staţiunea Parâng. O maşină de teren a luat locul schiorilor

Apariţie bizară pe o pârtie din staţiunea Parâng. O maşină de teren a luat locul schiorilor

Foto: Staţiunea Parâng / Facebook

O maşină de teren care a coborât pe o pârtie din staţiunea montană Parâng, din Valea Jiului, a „deschis” sezonul turistic de iarnă. Imaginea a stârnit furie pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

A nins în zonele de munte ale Hunedoarei, iar pârtiile din cabanierii din staţiunile Parâng şi Straja se pregătesc în aceste zile pentru a-şi întâmpina oaspeţii.

Femeie dispărută în Munţii Parâng. S-a retras la o colibă şi creştea animale, dar a pierdut legătura cu rudele

Noua şosea din munţii Parâng stârneşte controverse. Demolare la o săptămână de la inaugurare FOTO

Turişti căutaţi în Retezatul Mic. Noaptea  şi vremea de iarnă i-au prins pe creste

În Parâng, primul sosit pe pârtie a fost însă şoferul unei maşini de teren. O imagine cu autoturismul care cobora pe panta înzăpezită, publicată pe pagina de Facebook „Staţiunea Parâng” a stârnit un val de comentarii, unii dintre oameni fiind nemulţumiţi că şoferul nu a fost tras la răspundere.

În masivul Parâng, o şosea de 4,5 kilometri a fost construită în ultimii trei ani, din staţiune, până în zona alpină, unde mai sunt câteva cabane. Noul drum a fost inaugurat în luna septembrie, însă din 15 noiembrie este închis circulaţiei maşinilor, pe timp de iarnă, din cauza riscurilor pe care le prezintă în sezonul ninsorilor. Doar riveranii şi echipele de intervenţie pot circula pe noul traseu.

Masivul Parâng este principala atracţie turistică a amatorilor de excursii care ajung în Valea Jiului. Staţiunea montană Parâng se află la circa 10 kilometri de Petroşani, la capătul unei şosele modernizată în ultimii ani. În afara staţiunii de schi, masivul oferă şi alte atracţii: lacuri glaciare, pajişti alpine, poieni acunse în păduri aproape neumblate, creste acoperite de zăpadă, ocupate de capre negre şi panorama unuia dintre cele mai înalte vârfuri din ţară, Parângul Mare, de 2.519 metri.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Secretele tunelurilor de zeci de kilometri construite sub Retezat, pentru barajul Gura Apelor VIDEO

VIDEO Lacul Gura Apelor din Retezat. Priveliştile impresionante de pe barajul grandios construit în inima munţilor, cel mai mare din Europa anilor '80

Tupeu iresponsabil: trei tineri au plecat să cucerească Masivul Parâng pe viscol, aproape dezbrăcaţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările