Accident grav pe Drumul Naţional 66, produs de o tânără de 22 de ani. O femeie a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

Accident rutier grav pe Drumul Naţional 66, produs de o tânără de 22 de ani, care nu a acordat prioritate unei maşini venită din sens opus.

O tânără de 22 de ani a produs un accident rutier grav, joi după-amiază, pe Drumul Naţional 66, în zona localităţii Bretea Streiului.

„În timp ce conducea un autoturism, pe  sensul de mers Simeria - Haţeg, la km. 188 + 950 m, în intersecţia cu Drumul Judeţean 668 C, intenţionând să efectueze virajul spre stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 43 ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor două autoturisme în cauză, precum şi vătămarea corporală a unei femei, în vârstă de 42 ani, din oraşul Uricani, pasageră pe locul dreapta faţă în autoturismul care se deplasa regulamentar. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânăra a rămas fără permis şi va fi cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Crimă în zona O.M., Hunedoara. O tânără a fost ucisă de iubit. Bărbatul a fost găsit plin de sânge

Româncă arestată în Italia pentru că şi-a ucis soţul, lider al temutului clan mafiot `Ndrangheta. A fost prinsă abia după 3 ani

Crimă în oraşul Simeria. O femeie a fost ucisă în bătaie. Concubinul ei a fost reţinut de poliţişti

Descoperire macabră într-un cartier din Petroşani. O femeie a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat. Soţul ei s-a spânzurat

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite