Medic ginecolog, reţinut pentru luare de mită. Cât încasa pentru o cezariană

Medic ginecolog, reţinut pentru luare de mită. Cât încasa pentru o cezariană

FOTO: Arhivă

Procurorii au decis reţinerea pentru 24 de ore a medicului ginecolog. Acesta a fost prins în flagrant când primea bani de la aparţinătorul unui pacient.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii anticorupţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, cu sprijinul Serviciului Operaţii şi Serviciului Tehnic din cadrul D.G.A. – structura centrală, au surprins în flagrant luând mită un medic ginecolog din cadrul unui spital din municipiul Giurgiu. operaţiunea a avut loc luni, 26 octombrie.

Medicul a primit suma de 500 de lei, cu titlu de mită, de la un martor denunţător (aparţinător al unui pacient), în scopul exercitării unor acte medicale.

„Anterior, medicul a mai pretins şi primit de la aceeaşi persoană, precum şi de la pacientul respectiv, suma de 600 de lei, tot în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu (efectuarea unei intervenţii medicale chirurgicale de cezariană)”, spun poliţiştii DGA.

Dosarul penal a fost iniţiat ca urmare a unui apel telefonic la linia Call Center anticorupţie gratuită a Direcţiei Generale Anticorupţie 0800.806.806.

Persoana prinsă în flagrant a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, unde i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, procurorul de caz dispunând măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Cercetările continuă în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele, iar în cursul zilei de astăzi, 27.10.2020 urmează a se dispune cu privire la măsurile procesuale adecvate, în raport de evoluţia anchetei.

Citeşte şi:

Un mort şi zeci de oameni evacuaţi dintr-un bloc din Capitală, în urma unei explozii FOTO

Tranzacţie majoră pe piaţa agricolă. Agroland preia activitatea fermelor Avicola Bucureşti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările