VIDEO Supraveghere aeriană a municipiilor Galaţi şi Tecuci pentru identificarea zonelor cu risc de producere a conflictelor stradale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură vudeo IPJ Galaţi
Foto: captură vudeo IPJ Galaţi

Asistaţi de un elicopter, poliţiştii au intervenit punctual la sol, verificând peste 100 de autovehicule şi legitimând 372 de persoane.

Duminică, 26 aprilie, poliţiştii gălăţeni au desfăşurat o acţiune pentru verificarea respectării interdicţiilor de deplasare a persoanelor, în conformitate cu prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/2020, acţiune la care au primit sprijinul unei aeronave (elicopter) a Inspectoratului General de Aviaţie.

”În intervalul orar 11,00 – 24,00, au fost efectuate activităţi de supraveghere aeriană a municipiulor  Galaţi şi Tecuci, precum şi a comunelor Lieşti, Iveşti, Barcea, Munteni, Brăhăşeşti şi Ghidigeni, în zonele identificate cu risc de producere a conflictelor stradale. Supravegherea aeriană a fost urmată de intervenţia punctuală, la sol, a poliţiştilor, ocazie cu care au fost verificate 109 autovehicule şi au fost legitimate 372 de persoane”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au aplicat 108 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 197.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 1/1999 privind regimul stării de asediu şi regimul stării de urgenţă, şi au constatat  săvârşirea a două infracţiuni (tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemons), confiscând cantitatea de 2 m cubi de lemn şi două atelaje hipo.

Activităţile, la care participă şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi şi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău, au continuat şi luni, 27 aprilie, în acelaşi interval orar.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite