Vaccinarea din maşină, un succes la Galaţi. Şoferii continuă să facă cozi la centrul drive-thru

Vaccinarea din maşină, un succes la Galaţi.
Şoferii continuă să facă cozi la centrul drive-thru

sursa: Primăria Galati

Vaccinarea drive thru are succes la Galaţi. Peste 3.200 de persoane s-au prezentat deja pentru a se vaccina direct din maşină, cu serul Pfizer. Nu trebuie programare, iar centrul este deschis  până la 20.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul de vaccinare drive-through, amenajat de către Primăria municipiului Galaţi, va funcţiona în continuare, până pe 8 iunie, în parcarea Shopping City Galaţi.

Peste 3.200 de persoane s-au prezentat deja pentru a se vaccina direct din maşină. Centrul are patru fluxuri, se utilizează serul Pfizer, iar programul este între orele 8.00 şi 20.00. Astfel, cei care doresc se pot vaccina fără programare.

Primăria municipiului Galaţi a asigurat amenajarea şi dotările necesare pentru buna funcţionare a centrului de vaccinare.

Numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 4 ianuarie 2021) la nivel judeţean-125.695. De asemenea, numărul total al persoanelor din judeţul Galaţi care au primit şi a doua doză, până în prezent, este de 48.750. 

Potrivit Prefecturii Galaţi, 155 de persoane au fost imunizate cu vaccin Janssen (doză unică). Alte 28.040 de persoane au primit doar prima doză de vaccin anti SARS-CoV-2, 155 dintre ele fiind doză unică. În ultimele 24 de ore nu au fost raportate reacţii adverse post imunizare.

Vă recomandăm şi: 

Al doilea centru de vaccinare Drive thru din Bucureşti se deschide în Sectorul 6

 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările