Unul dintre cei mai mari chitarişti români îşi lansează duminică, într-un concert la Galaţi, primul album solo

Unul dintre cei mai mari chitarişti români îşi lansează duminică, într-un concert la Galaţi, primul album solo

Florin Giuglea, în concert SURSA FOTO Twitter/Florin Giuglea

Evenimentul are loc pe 20 noiembrie 2016, de la ora 20,00 în Daily Pub. Acompaniamentul este asigurat de alţi trei artişti foarte importanţi din showbizul românesc, reuniţi special pentru proiectul discografic în Florin Giuglea Band.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, 20 noiembrie 2016, de la ora 20,00 iubitorii de muzică bună din Galaţi au şansa de a merge la un concert susţinut de Florin Giuglea Group, un proiect  artistic legat de lansarea primului album solo al chitaristului Florin Giuglea.

Evenimentul are loc în Daily Pub (în centrul Galaţiului, în apropiere de parcul Mihai Eminescu), este destinat persoanelor în vârstă de peste 18 ani (!), iar biletul de intrare costă 25 de lei.

Alturi de Florin Giuglea (care va cânta, evident, la chitară), din band fac parte Adrian Ciuplea - bass (cunoscut ca membru al trupei „Viţa de vie”), Hanes Radu - tobe (de la „Otherside”) şi Mihai Ardelean - pian („Viţa de vie”).

Despre Florin Giuglea

Florin şi-a început cariera muzicală cu blues-rock-ul. I s-a alăturat în 2003 lui Mike Godoroja în trupa sa, The Blue Spirit, concertând şi imprimând un album.

În 2006 Florin a fost invitat să facă parte din band-ul binecunoscutei soprane Felicia Filip. Doi ani de turnee alături de o artista de talie mondială l-au învăţat enorm despre muzica la superlativ şi entertainment business.

În 2008 el a devenit membru fondator al trupei Publika cu care a lansat în 2009 primul album, un an mai târziu fiind nominalizaţi ca Best Rock Act la Romanian Music Awards.

În 2011 Florin a devenit endorser oficial al Cornford Amplification, fiind acceptat într-un club elitist de chitarişti care deţin şi utilizează live unele din cele mai apreciate şi căutate amplificatoare de chitară din lume.

În 2012, după ani de cursuri, workshop-uri şi experienţa de scenă, Florin a fondat FLO Custom Guitars. Devenind astfel lutier şi constructor de chitare electrice. În mod evident, în concerte sau la imprimări foloseşte numai chitare pe care le-a construit el însuşi.

A venit momentul potrivit. În 2015 Florin Giuglea a început mult-aşteptatul sau proiect solo imprimând albumul de debut „Invitation to the Blues” împreună cu vechii lui colegi de scenă şi prieteni Adrian Ciuplea, Hanes Radu, Mihai Ardelean şi alţi câţiva muzicieni talentaţi.

Albumul a fost mixat şi masterizat în SUA pentru a-l impregna şi mai mult cu parfumul sunetului muzicii americane de calitate.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările