Unde duce teribilismul. Ce au păţit doi tineri care au furat o maşină ca să se plimbe prin oraş

Unde duce
teribilismul. Ce au păţit doi tineri care au furat o maşină ca să se plimbe
prin oraş

Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, de 27 şi 28 de ani, sunt cercetaţi pentru furt în scop de folosinţă, furt calificat şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare după ce au sustras o maşină dintr-o parcare, i-au pus numere de înmatriculare false şi s-a plimbat prin Galaţi

 
Pe 19 februarie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi au identificat doi bărbaţi, de 27 şi 28 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, furt calificat şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
 
”Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 25/26 iunie 2019, cei doi ar fi sustras un autoturism parcat în faţa unui bloc de pe strada Constructorilor, din municipiul Galaţi, la care ar fi montat plăcuţele de înmatriculare furate, în aceeaşi noapte, de la alt autoturism, aflat într-o parcare, pe strada Oltului. După aceasta, s-ar fi deplasat pe strada G-ral. Alexandru Cernat, unde ar fi lovit şi avariat o maşină parcată în dreptul unui bloc, abandonând autoturismul sustras şi părăsind locul incidentului”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 
 
Bărbatul, de 27 de ani, a fost depistat de poliţişti şi reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii au dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.  Cel ce-al doilea prezumtiv autor se sustrage cercetărilor. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru depistarea acestuia şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: