Trainerul Andy Szekely vine la Galaţi pentru a le vorbi oamenilor despre tactici de îndeplinire a obiectivelor

Trainerul Andy Szekely vine la Galaţi pentru a le vorbi oamenilor despre tactici de îndeplinire a obiectivelor

Andy Szekely va susţine la Galaţi workshop-ul „De la obiectiv la rezultat”

Seria de workshop-uri „De la obiectiv la rezultat”, susţinute de autorul şi trainerul Andy Szekely, a adunat în cele opt ediţii din acest an peste 2.000 de participanţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ocazia acestui seminar, participanţii au intrat în posesia unui set de mecanisme esenţiale pentru a trece obiectivele de la informaţie scrisă la acţiune. Datorită numărului mare de persoane interesate, Andy Szekely va continua seria seminariilor gratuite în alte cinci oraşe din ţară: Suceava, Iaşi, Bacău, Galaţi şi Constanţa.

Antreprenori de succes, CEO de multinaţionale, middle manageri, freelanceri, consultanţi interesaţi de performanţă şi artişti au facut parte din cei peste 2.000 de participanţi prezenţi la cele opt workshopuri din Bucureşti şi Banat de anul acesta.

Andy Szekely le-a oferit participanţilor un proces complet de îndeplinire a obiectivelor, începând cu stabilirea corectă a acestora şi continuând cu mecanisme de decizie, tehnici de productivitate, alegerea mentorilor, focalizarea atenţiei şi instrumente pentru refocalizarea atenţiei. 

Pe durata celor cinci ore seminar, participanţii au învăţat cum să aleagă şi să decidă care este cel mai important obiectiv pentru anul 2014, mecanismul de decizie prin care îşi dau seama ce acţiuni să întreprindă în fiecare zi sau cum să îşi împartă ziua în calupuri de productivitate şi relaxare, dar şi care sunt cele mai importante instrumente de productivitate testate, care funcţionează pentru orice tip de personalitate.

„Pentru mine participarea a fost o experienţă unică, de trăire la o mare intensitate, şi trebuie să spun că am participat la ceva seminarii, dar niciunul până acum nu m-a facut să mă simt atât de bine. Simpla participare la acest seminar de ieri m-a facut să mă simt alt om, să fiu plină de energie, să mă simt extraordinară, să cunosc oameni noi, să fac primii paşi în realizarea obiectivelor trasate pentru anul 2014”, a declarat Narcisa Georgescu, participantă la seminarul  De la obiectiv la rezultat.

La Galaţi, seminarul va avea loc pe 11 aprilie, la Muzeul de Ştiinţele Naturii. Deoarece numărul de locuri este limitat, toţi cei interesaţi sunt invitaţi să completeze formularul de înscriere disponibil pe pagina web a evenimentului, la adresa http://andyszekely.ro/so/. Participarea este gratuită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: