Spectacol extraordinar pe scena Dramaticului din Galaţi. Trei generaţii de artişti îşi vor demonstra talentul

Spectacol extraordinar pe scena Dramaticului din Galaţi. Trei generaţii de artişti îşi vor demonstra talentul

Actorul Vlad Vasiliu. Foto: Adevărul

Evenimentul, care este dedicat împlinirii a 40 de ani de scenă de către excepţionalul actor gălăţean Vlad Vasiliu, va avea loc sâmbătă, 12 septembrie 2015, de la ora 18,00. Intrarea publicului este liberă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” va găzdui sâmbătă, 12 septembrie 2015, un spectacol cu totul special, „Trei generaţii”, care va aduce în faţa publicului artişti la vârsta adolescenţei, artişti aflaţi în plină maturitate, dar şi „pensionari” ai scenei.

Generaţia cea mai tânără este reprezentată de gălăţeanca Maria Crăciun (recent câştigătoarea a premiului juriului la concursul „Ti lascio una canzone”, organizat de televiziunea Rai Uno (Italia) şi Ştefan Atârgoviţoaie, un copil-artist din Iaşi, care a câştigat ediţia din 2011 a amintitului concurs.

Pe scenă vor cânta, ca reprezentanţi ai generaţiei artistice mature, şi doi solişti de excepţie ai Teatrului Muzical „Nae Leonard din Galaţi: mezzosoprana Cristina Vasopol şi tenorul Valentin Vasopol.

Punerea în scenă se bucură de participarea extraordinară a actorului şi regizorului Vlad Vasiliu, care împlineşte în acest an 40 de ani pe scena teatrului Dramatic.

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Galaţi în colaborare cu Teatrul Dramatic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările