Se redeschide expoziţia de reptile vii de la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Se redeschide expoziţia de reptile vii de la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Expoziţia se redeschide din 17 aprilie. Foto: Adevărul

Aproximativ 70 specii de reptile vii, foarte periculoase, vor putea fi văzute aici de public. Organizatorul a declarat că cei care vor vizita expoziţia vor putea descoperi aici primele zece reptile catalogate a fi cele mai periculoase de pe glob.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şerpi Boa, vipere, Mamba Neagră, cobre, tarantule – sunt doar câteva din exemplarele exotice, care vor putea fi văzute începând din data de 17 aprilie la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

„Anul acesta am adus la Galaţi, pentru prima oară, un exemplar de caiman din Amazon, de peste 1 metru lungime”, ne-a declarat Florin Sârb, proprietarul expoziţiei.

Expoziţia de reptile vii va fi deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi până pe 15 iunie 2014. Preţul unui bilet este de trei lei pentru copii şi cinci lei pentru adulţi. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi este de miercuri până duminică, între orele 9.00 – 17.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: