Sâmbătă începe, la Galaţi, Festivalul Internaţional „Antares”. Evenimentul are invitaţi din şase ţări şi se va ţine în cinci oraşe de la Dunărea de Jos

Sâmbătă începe, la Galaţi, Festivalul Internaţional „Antares”. Evenimentul are invitaţi din şase ţări şi se va ţine în cinci oraşe de la Dunărea de Jos

Poetul Corneliu Antoniu, sufletul Festivalului. FOTO Adevărul

Deschiderea manifestărilor va avea loc pe data de 28 mai 2016, de la ora 11,00, la Muzeul de Istorie (Casa Cuza din strada Al. Ioan Cuza, nr. 80). Intrarea publicului la evenimente este liberă.

Începând cu data de 28 mai 2016, timp de 5 zile, se va defăşura în oraşele Galaţi, Brăila, Isaccea, Tulcea şi Sulina, cea de-a XVIII-a ediţie a marelui Festival Internaţional „Serile de Literatură ale Revistei Antares” sub patronajul Primăriei Municipiului Galaţi, Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Sud-Est şi al Fundaţiei Culturale Antares. 

Vor participa importante personalităţi lirice din România, Bulgaria, Ucraina, Israel, Turcia şi Germania.

Deschiderea manifestărilor va avea loc pe data de 28 mai 2016, orele 11,00, la Muzeul de Istorie-Casa Cuza din strada Al. Ioan Cuza, nr. 80.

În programul manifestărilor festivalului vor fi: lecturi publice, lansări de carte, colocvii de critică şi istorie literară, croaziere pe Dunăre şi Marea Neagră, vizitarea unor monumente istorice, program muzical autentic. 

Decernarea premiilor festivalului şi ai revistei de cultură „Antares”va avea loc în data de 1 iunie a.c., orele 19,00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Intrarea publicului la manifestările din cadrul Festivalului Antares este liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: