Programul Compartimentului Restituiri Permise şi Certificate de Înmatriculare Galaţi la sfârşit de an

Programul Compartimentului
Restituiri Permise şi Certificate de Înmatriculare Galaţi la sfârşit de an

Foto: arhivă Adevărul

Zilele de 26 decembrie 2019 şi 2 ianuarie 2020 au fost declarate prin lege ca fiind zile nelucrătoare, astfel încât poliţiştii Compartimentului Restituiri Permise şi Certificate de Înmatriculare şi-au modificat programul pentru ca şoferii să îşi poată recupera permisele şi certificatele de înmatriculare reţinute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a asigura continuitatea serviciilor publice oferite cetăţenilor de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, Compartimentul Restituiri Permise şi Certificate de Înmatriculare din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere va funcţiona în zilele de 27 decembrie 2019 şi 3 ianuarie 2020, în intervalul orar 08,00 – 13,00.

În perioada amintită, gălăţenii se pot adresa acestei structuri în vederea restituirii documentelor reţinute ca urmare a săvârşirii unor abateri de la normele rutiere pentru care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale complementare, ori măsuri tehnico-administrative şi, implicit, validarea dreptului de circulaţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: