Polei pe drumurile din judeţul Galaţi. Carambol cu patru autoturisme, pe DJ 255

Polei pe drumurile din judeţul Galaţi. Carambol cu patru autoturisme, pe DJ 255

Foto: Arhivă Adevărul

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că în judeţul Galaţi pe mai multe drumuri judeţene se semnalează porţiuni acoperite cu polei.

 

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, pe DJ 255 (pe tronsonul Rediu –Cuca) şi pe DJ 242 (între localităţile Folteşti şi Târgu Bujor) se semnalează porţiuni acoperite cu polei. 

Din cauza poleiului, pe DJ 255 a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Carambolul s-a soldat doar cu pagube materiale, anunţă Poliţia Română.
 
„Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte”, a transmis Poliţia Română. 
 
Pe timpul nopţii trecute şi al dimineţii (până la ora 11:00), la nivelul DRDP Iaşi s-a intervenit cu o medie de peste 140 de utilaje şi s-au răspândit 1.356 tone de material antiderapant. 
 
„În continuare, până pe 20 ianuarie, meteorologii anunţă vreme deosebit de rece, cu temperaturi care vor coborî frecvent sub 10 grade, cu risc de formare a gheţuşului. Recomandarea noastră pentru conducătorii auto este de a circula cu prudenţă, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor şi cu informarea prealabilă despre sectoarele de drum tranzitate”, a transmis DRPD Iaşi. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

   
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările