O femeie beată a sunat la 112, cerând ajutor pentru că ar fi fost răpită de un bărbat. Ce a păţit ”victima” pentru că i-a pus degeaba pe drumuri pe poliţişti

O femeie beată a
sunat la 112, cerând ajutor pentru că ar fi fost răpită de un bărbat. Ce a
păţit ”victima” pentru că i-a pus degeaba pe drumuri pe poliţişti

Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 32 de ani este cercetată de poliţişti după ce a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că a fost sechestrată de către un bărbat pe nume Oliver.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 18 septembrie, o femeie, de 32 de ani, din comuna Gohor, a sesizat Poliţia municipiului Tecuci, la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că ar fi sechestrată în locuinţa unui  bărbat, cu numele ”Oliver”, pe raza municipiul Tecuci.

”Poliţiştii tecuceni au identificat persoana în cauză şi, la domiciliul acesteia, au găsit-o pe femeia care făcuse sesizarea şi care se afla într-o vădită stare de ebrietate. Ea a declarat  că a mers de bunăvoie la domiciliul bărbatului şi că a sesizat Poliţia, dorind să facă o glumă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii o cercetează acum pe femeie pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: