Gripa porcină: două noi centre de vaccinare

Gripa porcină: două noi centre de vaccinare

Cabinetul de vaccinare de la Sanepid a fost închis de tot; Foto: Adrian Obreja

Începând de astăzi, unul dintre centrele de vaccinaredin Galaţi a fost închis, dar au fost deschise alte două.  Potrivit directorului DSP, Valentin Boldea, centrul de vaccinare de la Sanepid a fost închis din cauză că nu avea condiţii corespunzătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citeşte şi

Porcina şi-o fi luat liber în week-end?!Un tânăr de 24 de ani a murit în Ambulanţă, iar centrele de vaccinare sunt închise!

2.000 de gălăţeni s-au vaccinat împotriva gripei porcine după moartea actorului Toni Tecuceanu

Gripa porcină obligă autorităţile sanitare gălăţene să organizeze patru centre de vaccinare

Moartea actorului Toni Tecuceanu i-a înspăimântat pe gălăţeni


„Este spaţiu îngust şi nu se putea face vaccinare în condiţii normale. În plus, dacă i se facea rău cuiva, nu era nicio canapea de consultaţie. De aceea am decis că e bine să-l închidem şi să deschidem alte două centre, la Spitalul TBC şi la Spitalul de Boli Infecţioase. Cel de la policlina TBC nu s-a deschis încă, se va deschide în momentul în care vor fi solicitari foarte multe, iar centrele de la Spitalul Judeţean şi Boli Infecţioase nu vor face faţă. El poate fi deschis în maxim două ore”, a spus directorul DSP Galaţi.

Totodată, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a solicitat Ministerului Sănătăţii încă 25.000 de doze de vaccin împotriva virusului AH1N1, care au sosit aseară în Galaţi.

„La noi nu e isterie ca în Bucureşti, dar în ultimele zile vă pot spune că numărul persoanelor care doresc să se vaccineze a crescut cu 500- 600 pe zi. Chiar aseară au sosit încă 25.000 de doze de vaccin”, a declarat Valentin Boldea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările