Galaţi: S-a spânzurat ca să scape de puşcărie

Galaţi: S-a spânzurat  ca să scape de puşcărie

Petrică Lezu a murit în această dimineaţă

Ieri dimineaţă, un tânăr de 28 de ani din Bacău, Petrică Lezu, care locuia de mai mult timp în Galaţi fără forme legale, s-a spânzurat în casa surorii sale. Deşi rudele sale au spus că nu a lăsat niciun bilet, totuşi ei bănuiesc motivul pentru care Petrică a recurs la acest gest disperat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Era un băiat liniştit, dar în vara trecută, împreună cu un alt frate al nostru a furat mai multe telefoane mobile de la o femeie care trăia pe lângă din tomberoane", a spus sora victimei, Bibirica Nicolae. Aceasta spune că vorbise cu fratele său cu o seară înainte. Se pare că acesta şi-ar fi dorit să ajungă la Brăila pentru a se ascunde.


Cazul tâlhăriei fusese anchetat de secţia 3 Poliţie din Galaţi şi, în urma cercetărilor a reieşit că Petrică Lezu a comis fapta împreună cu fratele său vitreg. „Mâine am fi avut termen în proces şi el zicea mereu că îi e frcă de puşcărie, că nu vrea să ajungă acolo. Aseară el a băut şi a încercat să o bată pe mama", a spus Ion Nicolae, cel care a fost complice la tâlhărie.


Acum familia bărbatului se gândeşte cu groază la faptul că nu au bani pentru înmormântare. „Nici nu ştiu cum o să facem acum. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Noi suntem oameni simpli şi nu avem nici măcar bani ca să-l îngropăm", a mai spus Bibirica Nicolae.


Subcomisarul Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi spune că nu există urmă de îndoială în acest caz. „Bărbatul fusese anchetat pentru o tâlhărie comisă în vara anului trecut, dosarul ajunsese la judecătorie şi urma să se dea o decizie în cazul său. Nu există nicio îndoială despre cum a survenit decesul", a adăugat acesta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările