Fostul prefect, Cosmin Păun era unul dintre cei mai săraci oameni din administraţie. "Sunt un om foarte bogat pentru că am doi copii"

Conform declaraţiei de avere a fostului  prefect, Cosmin Păun, prin comparaţie cu ceilalaţi şefi din administraţie, reprezentantul Guvernului în teritoriu este sărac. Cosmin Păun nu are o maşină înregistrată pe numele său.


Fostul reprezentant al  Guvernului la Galaţi deţine, din anul 2003, un teren agricol în suprafaţă de 2.368 de metri pătraţi în comuna Tulnici din judeţul Vrancea, iar din anul 2005, deţine o casă în comuna Rucăr, judeţul Argeş, cu suprafaţa de 206 metri pătraţi, cumpărată de soţia sa. Declaraţia nu precizează deţinerea unei locuinţe în Galaţi.
Fostul prefect al  judeţului Galaţi încaseaza, pentru activitatea de la Prefectură, un salariu anual de 76.580 de lei. Soţia sa are la rândul ei venituri salariale de 22.800 lei. Din declaraţie rezultă că prefectul destituit nu deţine acţiuni, depozite bancare şi nici alte surse de venit.

FOTOGALERIE

Click pe fotografii pentru a vedea care sunt cei mai bogaţi aleşi
Conform declaraţiei de interese, Cosmin Păun este membru fondator al Asociaţiei C C Dunărea de Jos.


„Sunt un om foarte bogat pentru că am doi copii. Am o maşină cu care să mă deplasez, bineînţeles, dar maşinile sunt achiziţionate pe firmă, al cărei administrator este soţia mea. Toţi banii mei pe care i-am obţinut din navigaţie au fost investiţi în firmă. Niciodată în activitatea acestei societăţi nu au fost făcute afaceri cu statul şi nici nu vor fi făcute vreodată", n
e-a declarat prefectul judeţului Galaţi.

CITIȚI ȘI:

Baronul local Eugen Durbacă este un patriot convins. Cea mai mare avere: bătrâna Dacie 1310

Eugen Chebac este cel mai bogat dintre aleşii locali. Preşedintele CJ preferă Jeepurile

Primarul Galaţiului, Dumitru Nicolae nu are grija zilei de mâine. Vezi aici ce conturi în bancă are edilul

Mircea Răzvan Cristea, viceprimarul Galaţiului, este un adevărat colecţionar de maşini şi de firme

Viceprimar modest. Nicuşor Ciumacenco se bazează pe moşteniri şi dinţii altora

Fostul prefect, Cosmin Păun era unul dintre cei mai săraci oameni din administraţie. "Sunt un om foarte bogat pentru că am doi copii"

La Consiliul Judeţean se câştigă bine. Vezi ce avere are vicepreşedinta CJ Galaţi

Cel mai sărac director. La AFDJ se câştigă mai prost decât în mediul privat!

Şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice e tare-n case de vacanţă. Vezi aici ce avere are Onica


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: