Două spectacole puse în scenă la Teatrul Gulliver, în acest weekend. Tehnica proiecţiei digitale, folosită şi de păpuşari

Două spectacole puse
în scenă la Teatrul Gulliver, în acest weekend. Tehnica proiecţiei digitale, folosită şi de păpuşari

Scenă din spectacolul ”Motanul Încălţat” Foto: Teatrul Gulliver

Sâmbătă dimineaţă, de la ora 11,00, pentru aceia dintre voi care doriţi să faceţi cumpărăturile la Shopping City Galaţi împreună cu cei mici,  Teatrul Gulliver vine cu o propunere distractivă şi educativă, în acelaşi timp:  teatru de păpuşi, chiar în interiorul centrului comercial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând din această toamnă, în fiecare lună, în ziua de sâmbătă (o singură sâmbătă pe lună, ce va fi anunţată din timp) marionetele vor coborî de pe scenă direct  în rândul micuţilor iubitori de poveşti.

Sâmbăta aceasta, toţi copiii sunt aşteptaţi la spectacolul “Scufiţa Roşie”, în regia lui Daniel Stanciu. Păpuşile foarte frumoase, mânuite cu măiestrie de actori, fondul muzical foarte dinamic şi variat, umorul replicilor şi al situaţiilor fac din povestea clasică un spectacol haios şi atractiv. Reprezentaţia va avea loc zona foodcourt, iar intrarea este liberă.

Duminică, pe scena Teatrului Gulliver de această dată, de la binecunoscuta oră 10,30, “Motanul Încălţat” va arăta tuturor că visurile se pot împlini, chiar şi atunci când părinţii nu mai sunt cu tine, fraţii mari şi răi moştenesc toată averea, iar tu rămâi singur, doar cu un motan.

Spectacolul, regizat de Daniel Stanciu, este unul modern, alert, plin de culoare şi ritm, jucat cu talent şi suflet, care, pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei, foloseşte şi tehnica proiecţiei digitale. Preţul biletelor în această stagiune a rămas acelaşi: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.  

citeste totul despre: