Bătrân spulberat de tren. A traversat calea ferată fără să se asigure şi nu a auzit semnalele de avertizare ale locomotivei

Bătrân spulberat de
tren. A traversat calea ferată fără să se asigure şi nu a auzit semnalele de
avertizare ale locomotivei

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 76 de ani şi-a găsit sfârşitul sub roţile trenului după ce a încercat să traverseze calea ferată printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident tragic în localitatea Frunzeasca (comuna Munteni). Un bătrân de 76 de ani a murit pe loc astăzi, 22 octombrie, după ce a fost lovit în plin de un tren care trecea prin zonă. Bărbatul a încercat să traverseze calea ferată printr-un loc nepermis şi nu s-a asigurat.

Mecanicul trenului Interregio Iaşi - Bucureşti l-a avertizat pe bătrân prin repetate semnale acustice, dar acesta nu le-a auzit. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul, rănile suferite de victimă fiind extrem de grave.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi Galaţi, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: