Alţi doi mopedişti fără permis au fost surprinşi în trafic de poliţişti

Alţi doi mopedişti fără permis au fost surprinşi
în trafic de poliţişti

În urma verificărilor, s-a constatat că mopediştii nu deţineau permis pentru nicio categorie de vehicule Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, de 36 şi 18 ani, au crezut că nu este nicio problemă dacă ies la o plimbare cu mopedul, deşi nu aveau permise de conducere. Poliţiştii i-au oprit în trafic, iar acum aceştia se vor alege cu dosare penale pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 22 mai, poliţiştii din comuna gălăţeană Folteşti au depistat în trafic doi bărbaţi de 36 şi 18 ani care conduceau mopede, deşi nu deţineau permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

”Poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În urmă cu patru zile, pe 18 mai, poliţiştii Secţiei 1 Rurală Galaţi au depistat pe strada Ştiinţei din comuna Braniştea un moped condus de un tânăr de 26 ani, din localitate. În urma verificării documentelor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: