Accident bizar la Galaţi. Un pieton beat a căzut de pe trotuar în faţa autobuzului, şoferul a frânat brusc, iar un pasager a ieşit printr-un geam

Accident bizar la
Galaţi. Un pieton beat a căzut de pe trotuar în faţa autobuzului, şoferul a
frânat brusc, iar un pasager a ieşit printr-un geam

Medicii le-au acordat primul ajutor răniţilor la faţa locului Foto: GSDG

Două persoane au avut nevoie de îngrijri medicale după ce un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa unui troleibuz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident de circulaţie s-a produs în urmă cu câteva minute pe strada Domnească din Galaţi, în zona Parfumul Teilor. Un pieton băut s-a dezechilbrat şi a căzut de pe trotuar chiar în faţa unui troleibuz care circula prin zonă.

Pietonul a fost rănit, dar şi un pasager din troleibuz, care, de asemenea, s-a dezechilibrat şi a s-a lovit puternic de unul dintre geamurile mijlocului de transport, spărgându-l, după ce şoferul a frânat violent.

Ambele persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: