399 de gălăţeni din cei 639 infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat şi au fost externaţi

399 de gălăţeni din cei 639 infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat şi au fost externaţi

Foto: arhivă Adevărul

85 de persoane au decedat după diagnosticarea cu COVID-19. 41 de gălăţeni sunt plasaţi în carantină instituţionalizată şi 2.660 de persoane se află în izolare la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 9 iunie, conform datelor centralizate la nivel judeţean, 41 de gălăţeni sunt plasaţi în carantină instituţionalizată şi 2.660 de persoane se află în izolare la domiciliu. 639 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, 85 au decedat şi 399 de gălăţeni au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi.

De la începutul pandemiei, pe raza judeţului Galaţi au fost testate 6.965 de persoane. Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel-Ioan Avrămescu, face un apel către toţi cetăţenii să respecte normele de igienă şi distanţare socială.

”Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ţine sub control răspândirea epidemiei”, precizează reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările