VIDEO Cine este bărbatul care i-a spus Vioricăi Dăncilă că este noua Regina Maria. Suma imensă pe care o câştigă fără muncă de la o regie a CJ Vrancea

VIDEO Cine este bărbatul care i-a spus Vioricăi Dăncilă că este noua Regina Maria. Suma imensă pe care o câştigă fără muncă de la o regie a CJ Vrancea

Didi Băjenaru i-a transmis un mesaj Vioricăi Dăncilă

Didi Băjenaru, avocat de profesie, a condus în ianuarie 2012 manifestaţiile din Focşani pentru înlăturarea Guvernului Boc.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul vizitei pe care premierul demis Viorica Dăncilă a făcut-o duminică la Focşani, unul dintre susţinători a oprit-o la intrarea în Catedrala Ortodoxă pentru a-i transmite un mesaj.

"Doamna premier, vă rog să fiţi o noua Regina Maria pentru România, care şi Regina Maria, la timpul ei, a făcut lucruri deosebite pe care şi dumneavoastră sunt ferm convins că le veţi face. Învingeţi zâmbetul mincinos al lui Klaus Iohannis, învingeţi-l pe cel care 5 ani a făcut dintr-o Românie normală o Românie anormală", a spus bărbatul.

Acesta este avocatul Didi Băjenaru,  Bărbatul are conexiuni în Consiliul Judeţean, fiind un apropiat al PSD. Din această postură, a devenit membru în Consiliul de Administraţiei al CUP, regia de apă la care Consiliul Judeţean este acţionar majoritar.

Pentru simpla sa prezenţă la şedinţele Consiliului de Administraţie, Băjenaru a încasat anul trecut o sumă de peste 43.000 de lei, adică peste 3.500 de lei pe lună.

Didi Băjenaru a fost ofiţer de miliţie până în anul 1975, iar până la Revoluţie a fost consilier juridic la câteva întreprinderi. După 1989, a fost director de administraţie publică la Consiliul Judeţean şi director la Prefectura Vrancea, dar şi jurist la Corpul Gardienior Publici. Din anul 2010 a intrat în avocatură.

În ianuarie 2012 a condus grupul de manifestanţi împotriva Guvernului Boc. El le spunea atunci, într-un discurs, că partidul pe care îl simpatizează va da un decret de graţiere pentru deţinuţi. 

„Dacă vom ajunge la putere, vom da un decret de graţiere pentru deţinuţi şi îi vom băga în puşcărie pe cei de la putere care au furat", a rostit atunci Didi Băjenaru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: