VIDEO Bani europeni aruncaţi pe apa sâmbetei la Focşani. Locatarii din Sud îşi parchează maşinile în lac

VIDEO Bani europeni aruncaţi pe apa sâmbetei la Focşani. Locatarii din Sud îşi parchează maşinile în lac

Maşinile merg prin apă la Sud

Proiectul cu fonduri europene din Cartierul Sud scoate la iveală lucrările de mântuială făcute aici. După o zi de ploaie, străzile atară ca un imens lac.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cauza precipitaţiilor abundente, dar mai ales din cauza lucrărilor prost făcute în cadrul proiectului cu fonduri europene, străzile din Cartierul Sud sunt inundate. Sistemul de canalizare nu a făcut faţă la prima ploaie mai consistentă, iar apa a rămas pe străzi, după cum se poate uşor observa în imaginile postate de un localnic. Consilierul local liberal Tudorel Trofin spune că va solicita date de la CUP şi va fundamenta un proiect de hotărâre legat de modul de evacuare a apelor meteorice, pentru care municipalitatea a impus taxe.

„De ce ne era frică nu am scăpat! Lucrările pe repede înainte din Cartierul Sud îşi arată neajunsurile! Sperăm să nu se recepţioneze lucrările efectuate prost şi constructorul să remedieze problemele! Aşteptam totuşi şi un punct de vedere al celor care s-au ocupat de Focşani!”, a precizat Tudorel Trofin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările