Urs lovit mortal de o maşină, pe DN2D. Zona unde s-a întâmplat evenimentul este înţesată de urşi cerşetori

Urs lovit mortal de o maşină, pe DN2D. Zona unde s-a întâmplat evenimentul este înţesată de urşi cerşetori

Ursul ucis de maşin

Accidentul a avut loc duminică seara, autorul accidentului fiind un şofer din comuna Vrîncioaia. Ursul se afla pe partea carosabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un urs din categoria celor care şi-au făcut obiceiul de a ieşi la drumul mare în căutare de mâncare, aşa cum au fost obişnuiţi în mod greşit de oamenii care tranzitează DN2D, a murit duminică seara, după ce a fost lovit de maşină. 

Evenimentul a avut loc în jurul orei 21.00, în zona Tulnici – Ojdula.

"Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, din comuna Vrâncioaia, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Tulnici, a intrat în coliziune cu un urs, care se deplasa pe partea carosabilă şi a pătruns brusc pe sensul de deplasare al autoturismului. La faţa locului s-a deplasat un buldoexcavator din dotarea Primăriei Tulnici, care a ridicat cadavrul animalului sălbatic şi l-a transportat la sediul Primăriei Tulnici, urmând ca în cursul zilei de astăzi  să se deplaseze la faţa locului reprezentanţi ai Ministerului Mediului şi ai. D.S.V. Vrancea, în vederea luării măsurilor legale", potrivit IPJ Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: