Student desfigurat de un adolescent după o noapte petrecută într-un club din Focşani. Tânărul va fi transferat la un spital din Capitală

Student desfigurat de un adolescent după o noapte petrecută într-un club din Focşani. Tânărul va fi transferat la un spital din Capitală

Agresiunea a avut loc în Focşani

Agresiunea a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, după o noapte petrecută într-un club din Focşani. Studentul este internat în spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 20 de ani, din Focşani, student la o facultate din Bucureşti, a fost bătut crunt în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa Colegiului Naţional "Al. I. Cuza" din Focşani.

Evenimentul a avut loc imediat după ce studentul, care era însoţit de un prieten, au părăsit localul unui club aflat în apropiere. Potrivit fratelui victimei, la plecarea din club, studentul a salutat o fată aflată acolo, lucru care l-ar fi deranjat pe agresor, un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiu, despre care s-a aflat că era chiar fratele fetei.

Acesta şi-a chemat câţiva apropiaţi şi au plecat după student, iar în dreptul Colegiului Cuza au tăbărât pe el.

“Fratele meu are piramida nazală distrusă, dinţii crăpaţi, este într-o stare destul de gravă. O să-i facem transferul la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Mergem să ne căutăm dreptatea în instanţă, pentru ca astfel de fapte să nu se mai întâmple. Fratele meu nu a fost implicat niciodată într-un scandal, este un băiat liniştit şi nu trebuie să sufere din cauza unor astfel de indivizi violenţi şi minori pe deasupra”, ne-a spus fratele victimei.

Poliţia confirmă incidentul. "Fapta s-a produs pe fondul consumului de alcool al tânărului de 16 ani. S-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: