Revista presei locale: Case pentru navetişti şi în Vrancea

Revista presei locale: Case pentru navetişti şi în Vrancea

Ziare locale Focşani

Gradaţiile de merit, programul de locuinţe pentru specialiştii de la sate şi cine coordonează activitatea poliţiştilor vrânceni, sunt doar câteva dintre subiectele pe care ziarele locale le tratează în paginile de astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începe cursa pentru obţinerea gradaţiilor de merit (Ziarul de Vrancea)

Cei mai merituosi dascali din judet isi numara in aceasta perioada realizarile, cu speranta obtinerii unei gradatii de merit, care le-ar putea aduce un adaos de 25% din salariul de baza la venituri.Intre 15 martie si 12 aprilie, cadrele didactice sint asteptate la registratura Inspectoratului Scolar pentru a-si depune dosarele. Dascalii afla abia pe 30 iulie daca vor avea 25% in plus la salariul de baza


Case pentru navetişti şi în Vrancea (Ziarul de Vrancea)

Specialistii care lucreaza in comune in care nu domiciliaza ar putea beneficia de locuinte din partea statului. Programul ii vizeaza, printre altii, pe medici, profesori, politisti si se deruleaza prin Agentia Nationala de Locuinte (ANL). In acest scop, la Prefectura se organizeaza in aceasta dimineata, incepind cu orele 9.00, o intilnire de lucru cu reprezentantii institutiilor deconcentrate, in cadrul careia vor fi prezentate principalele obiective ale programului, pentru a stabili un necesar de locuinte.


Activitatea politiştilor vrânceni, coordonată de adjuncţi (Monitorul de Vrancea)

Politistii vrinceni sint coordonati in continuare de cei doi adjuncti, comisarii sefi Victor Norocea si Tomita Pavaloiu. Pina aseara, Inspectoratul General al Politiei Romane nu a imputernicit sau desemnat nici o persoana care sa preia comanda Inspectoratului de Politie al Judetului Vrancea. „Pina in acest moment nu a fost nimeni imputernicit sau desemnat la conducerea IPJ Vrancea. Activitatea este coordonata de cei doi adjuncti iar situatia ar putea ramine aceeasi pina la organizarea concursului", au precizat reprezentantii biroului de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane.



Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările