Porci, tone de lucernă şi anexe gospodăreşti, mistuite într-un incendiu în Vrancea. Pompierii spun că focul a fost pus intenţionat

Porci, tone de lucernă şi anexe gospodăreşti, mistuite într-un incendiu în Vrancea. Pompierii spun că focul a fost pus intenţionat

Pompierii au intervenit de urgenţă

Incendiul a avut loc într-o gospodărie din satul Dragosloveni, comuna Dumbrăveni. Pompierii au acţionat cu mai multe autospeciale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au fost solicitaţi duminică seara, în jurul orei 22.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din satul Dragosloveni, comuna Dumbrăveni.

La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

"Ajunse la locul evenimentului, forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi limitarea efectelor incendiului care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 300 m2 cuprinzând anexele. Focul ameninţa să se extindă la locuinţa din imediata vecinătate însă eforturile salvatorilor au oprit propagarea focului. Incendiul a fost lichidat dimineaţă, în jurul orei 04:00. Echipajele profesioniste au fost sprijinite şi de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Dumbrăveni. Cu toate acestea au ars: anexele în suprafaţă de circa 300 m2 şi aproximativ 2500 baloţi lucernă, 3 t lucernă, 20 m3 cherestea, aparate electrice, precum şi 10 porcine. Cauza incendiului: folosirea intenţionată a sursei de aprindere", potrivit ISU Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: