Ploile au mai rupt de lume două sate

Coşmarul oamenilor izolaţi din cauza drumurilor surpate de ploaie continuă! Şase sate şi două cătune sunt izolate de mai bine de trei zile iar 12 case au fost inundate. Acesta este bilanţul pagubelor produse de precipitaţiile abundente de la sfârşitul săptămâni trecute în Vrancea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Coşmarul oamenilor izolaţi din cauza drumurilor surpate de ploaie continuă! Şase sate şi două cătune sunt izolate de mai bine de trei zile.

Este vorba despre cătunul Chetre din comuna Vrîncioaia, satul Peste Gârlă din Jitia, cătunul Seaca din Vîrteşcoiu, satul Trestia din comuna Dumitreşti, satele Răchitaşu, Fetig şi Hotaru din comuna Andreiaşu de Jos şi satul Vulcăneasca din comuna Mera. 12 case au fost inundate şi zeci de drumuri comunale au fost blocate după ce apele râurilor umflate de precipitaţiile abundente au rupt 31 de podeţe şi au avariat trei poduri.

DN 2 M şi DN 2 N au fost rupte la propriu de viitură, surpându-se pe o porţiune de jumătate de kilometru. Primarii cer ajutor la Prefectură întrucât nu au utilaje necesare să intervină, însă până acum nu au fost găsite soluţii.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: