Nevasta unui jandarm îşi acuză soţul că ar fi abuzat-o sexual pe fetiţa lor în vârstă de 5 ani

Nevasta unui jandarm îşi acuză soţul că ar fi abuzat-o
sexual pe fetiţa lor în vârstă de 5 ani

Janarmul va fi cercetat de Parchetul militar

Cazul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, care şi-a declinat competenţa către Parchetul Militar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un jandarm din Focşani, care lucrează într-un post de pază la o instituţie publică din municipiu, s-a ales cu plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani din partea soţiei cu care este în divorţ.

Femeia reclamă faptul că bărbatul cu care este măritată de zece ani şi-ar fi abuzat sexual fetiţa în vârstă de doar 5 ani. Micuţa i-ar fi relatat mamei, cu lux de amănunte, mai multe episoade în care tatăl ei a avut un comportament deviant. Relatările au fost reproduse şi în plângerea înregistrată de curând la Parchet.

"Am aflat de la minoră că tatăl său se dezbracă, stă gol în faţa minorei şi o învaţă lucruri care nu sunt adecvate vârstei…Comportamentul inadecvat a culminat cu faptul că, într-una din zile, acesta a săvârşit un act sexual oral cu minora, aceasta povestind modul în care s-a consumat agresiunea asupra sa, relatările minorei fiind înregistrate pe DVD-uri, pe care le punem la dispoziţia organelor de urmărire penală", se arată în plângere. Parchetul pe lângă Judecătoria Focşani confirmă cazul.

"Avem o plângere înregistrată pentru viol. S-a confirmat deja că persoana reclamată este jandarm, astfel că va fi declinată cauza către Parchetul militar competent", ne-a declarat procurorul Ionuţ Drîmbă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani.

Şi Jandarmeria Vrancea a început o cercetare în acest caz. "Luni după-amiază ni s-a confirmat că există o plângere. Subofiţerul a fost chemat, s-a discutat cu el şi va fi efectuată o cercetare. El neagă şi spune că soţia lui îşi va retrage atât plângerea, cât şi cererea de divorţ”, a precizat lt. col. Valentin Trişcaş, purtător de cuvânt la Jandarmeria Vrancea. Atât plângerea, cât şi cererea de divorţ au fost depuse la un timp foarte scurt una de alta, dar deocamdată nu este clar care dintre ele a fost depusă prima.

Dacă până de curând militarii care erau urmăriţi penal erau puşi la dispoziţia comenzii unităţii unde lucrează, în noul statul al cadrelor militare se precizează că sunt puşi la dispoziţie după trimiterea lor în judecată.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările