Fata primarului PSD al oraşului Odobeşti, acuzată de oamenii legii că a condus drogată maşina

Fata primarului PSD al oraşului Odobeşti, acuzată de oamenii legii că a condus drogată maşina

Ramona Nicolaş  FOTO Facebook

Ramona Nicolaş a fost oprită de poliţie în Bucureşti, în timp ce circula cu 87 km/h pe Splaiul Independenţei din Capitală, acolo unde limita de viteză este de 50 km/h.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ramona Nicolaş, în vârstă de 19 ani, fiica primarului PSD al oraşului Odobeşti, Daniel Nicolaş, are probleme cu legea după ce a fost prinsă la volan sub influenţa unor substanţe interzise.

Iniţial, ea a fost oprită în trafic de poliţişti pentru viteză, circulând cu 87 km/h pe Splaiul Independenţei din Capitală, acolo unde limita de viteză este de 50 km/h.

Poliţiştii au văzut că are un comportament ciudat şi la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru consum de două substanţe, potrivit Observator Tv. 

Ea  a fost dusă la Institutului Naţional de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice. Împreună cu fiica primarului se mai afla o altă tânără, care a fost dusă la rândul ei la recoltare. 

Cele două fete s-au ales cu dosare penale pentru consum şi deţinere de substanţe interzise. 

Primarul Nicolaş a negat că fiica sa s-ar fi aflat la volan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările