Două facturi găsite în gunoaiele strânse de angajaţii Primăriei la o acţiune de ecologizare, probă pentru amendarea adresanţilor

Două facturi găsite în gunoaiele strânse de angajaţii Primăriei la o acţiune de ecologizare, probă pentru amendarea adresanţilor

Acţiunea de curăţenie de săptămâna trecută

Primăria Focşani nu a dorit să dezvăluie numele vinovaţilor, pentru că legea spune că datele personale sunt protejate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna trecută, angajaţi din Primăria Focşani şi instituţiile subordonate au desfăşurat o acţiune de igienizare în zona pasarelei de la intrarea în oraş dinspre Odobeşti şi pe strada Antrepozite.

Timp de mai multe ore, peste o sută de angajaţi au curăţat de gunoaie două mari perimetre, iar municipalitatea anunţă că prin strădania celor care au dat curs acţiunii s-au strâns 700 de saci cu gunoi menajer şi pet-uri, în timp ceutilaje de mare tonaj au strâns în jur de 56 de tone de resturi vegetale, moloz şi alte deşeuri de mari dimensiuni.

Cert este că în urma acestei acţiuni de amploare a rămas curat lună, iar edilii au anunţat că vor monitoriza zona şi vor monta inclusiv camere de supraveghere video astfel încât să-i descurajeze pe cei certaţi cu bunul simţ. Prin intermediul unui comunicat de presă, Primăria Focşani anunţă că a găsit doi vinovaţi de mizeria de la marginea Focşaniului.

Dar nu în fragrant, ci pe baza unor probe găsite la faţa locului.

"Aşa cum era de aşteptat, printre gunoaiele strânse au fost descoperite şi două facturi ale unor focşăneni, dovadă că vinovaţi de mizeria care sufoca intrarea în oraş se fac chiar unii dintre concetăţenii noştri. Persoanele respective au fost identificate de către Poliţia Locală Focşani, fiind sancţionate contravenţional cu câte 300 de lei", se arată într-un comunicat al Primăriei Focşani.

Evident, Primăria Focşani nu a dorit să dezvăluie numele vinovaţilor, pentru că datele personale sunt protejate.

citeste totul despre: