Debandadă la Şcoala „Ştefan cel Mare" din Focşani, care  a rămas fără director

Debandadă la Şcoala „Ştefan cel Mare

Continuă lucrările de împrejmuire a curţii şcolii

Maria Ariton nu mai vrea să continue să conducă cea mai mare unitate şcolară din municipiu, iar lucrările de modernizare a şcolii încă nu sunt gata.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şcoala „Ştefan cel Mare” din Focşani va avea cel mai probabil de săptămâna viitoare un nou director.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Vrancea a luat act de doleanţa actualei directoare a şcolii, Maria Ariton, care nu mai vrea să mai continue în această funcţie.

„Doamna director şi-a exprimat intenţia de a nu mai fi numită la conducerea şcolii începând cu anul şcolar viitor. Trebuie să găsim o variantă”, ne-a declarat Vasilica Zaharia, inspector general şcolar, infirmând astfel informaţia care circulă în cancelaria şcolii, cum că Maria Ariton şi-ar fi dat demisia.

De altfel, Maria Ariton nu a fost văzută în ultima perioadă la şcoală  şi nici nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne preciza motivele pentru care a renunţat la funcţie.

În acest timp, la şcoală continuă lucrările de reabilitare a unităţii, cu împrejmuirea curţii şcolii, în ciuda faptului că aleşii locali au respins proiectul care prevedea alocarea unor sume de bani pentru amenajarea spaţiului exterior.

Nici mobilierul şcolar nu a sosit şi există posibilitatea să nu ajungă prea repede, motiv pentru care elevii ar putea fi primiţi la deschiderea şcolii nou nouţe în băncile vechi.

Mai puteţi citi:

Primarul Bacinchi, blocat de aleşi să finalizeze proiectul european de reabilitare a  Şcolii „Ştefan cel Mare”

Incredibil: Cele patru milioane de euro de la Uniunea Europeană, insuficiente pentru reabilitarea Şcolii „Ştefan cel Mare”

Zugrăveala Şcolii „Ştefan cel Mare” din Focşani, „omisă” din proiectul de patru milioane de euro

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: