Cei 14 vrânceni care au intrat în carantină, cazaţi la hotelul Colegiului Economic

Cei 14 vrânceni care au intrat în carantină, cazaţi la hotelul Colegiului Economic

Hotelul Colegiului Economic

Aceştia au venit din Italia în ultimele zile şi au fost escortaţi de la graniţă până în judeţ, urmând să li se facă testele necesare în astfel de situaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi a existat o dispută între prefectul Gheorghiţă Berbece şi primarul Cristi Misăilă pe tema locaţiei destinate persoanelor care vor intra în carantină din cauza coronavirusului, într-un final s-a decis că cel mai potrivit spaţiu este hotelul Colegiului Economic "Mihail Kogălniceanu", imobil pentru care edilul s-a opus.

Baza de practică dispune de 14 camere de cazare, exact numărul persoanelor aflate în carantină, după ce acestea au venit în ultimele zile din Italia. Persoanelor aflate în carantină li se vor face testele necesare. Un alt centru pentru carantină se află în Tabăra Gălăciuc.

Între timp, specialiştii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi au infirmat suspiciunea de coronavirus în cazul focşănencei de 60 de ani, după ce analizele au ieşit negative. Totodată, în momentul de faţă  301 vrânceni au fost plasaţi în izolare la domiciliu, timp de 14 zile, după ce se întorseseră din zonele de risc, în special din Italia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: