24 de primari din Vrancea iau lecţii de administraţie în Ţara Cantoanelor

24 de primari din Vrancea iau lecţii de administraţie în Ţara Cantoanelor

O parte din primarii care se află în Elveţia

Vizita este organizată de Asociaţia Comunelor din România şi Societatea Naţională de Cruce Roşie. Din delegaţie mai fac parte consilieri judeţeni şi oameni de afaceri.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce anul trecut au vizitat America, anul acesta primarii din Vrancea au fost invitaţi să ia contact cu modul de a se face administraţie locală în Elveţia.

Prin intermediul Asociaţiei Comunelor şi Crucii Roşii, care au suportat costurile de deplasare, 24 de primari din Vrancea, dar şi consilieri judeţeni şi oameni de afaceri participă în această perioadă într-o vizită de studiu în Ţara Cantoanelor.

Din delegaţia de primari fac, printre alţii, edilii din comunele Gugeşti, Goleşti, Coteşti, Sl. Bradului, Dumitreşti, Broşteni, Popeşti, Urecheşti, Bordeşti, Garoafa, Tătăranu, Milcovul, Gologanu, Răstoaca, Păuleşti, Vrîncioaia, Homocea.

De asemenea, din delegaţie mai fac parte directorul Crucii Roşii-Filiala Vrancea, Rodica Davidean, consilierii judeţeni Constantin Guguianu, Vasile Melinte, dar şi oameni de afaceri precum Vasile Bută.

Călătoria în Elveţia este efectuată cu autocarul, ocazie pentru primari de a vizita şi obiective din Franţa şi Germania.

Vă mai recomandăm:

FOTO Cum se distrează primarii din Vrancea în America. Se fotografiază cu băştinaşii şi cu statuile marilor personalităţi politice

Delegaţia de 14 vrânceni, dintre care opt sunt primari de comune, au avut timp să se delecteze în vizita de studiu din Statele Unite ale Americii.

Primari de comune PSD şi PNL din Vrancea au trecut Oceanul, pentru două săptămâni, să ia lecţii de administraţie americană

Din delegaţie face parte şi prefectul Cătălin Popescu. Activitatea din Statele Unite ale Americii este organizată de Revista Română de Administraţie Publică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările