Un bărbat din Craiova, condamnat la închisoare după ce a muşcat un poliţist de mână

Un bărbat din Craiova, condamnat la închisoare după ce a muşcat un poliţist de mână

A fost condamnat la închisoare pentru că a muşcat un poliţist de mână Foto:Arhiva

Marius Urîtu a fost condamnat la doi ani şi şapte luni de închisoare după ce a muşcat un poliţist de mână. Magistraţii Judecătoriei Craiova au stabilit ca inculpatul să plătească şi o amendă de 1200 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a fost dus anul trecut în luna martie la Secţia 1 Craiova pentru că a provocat un scandal. Odată ajuns acolo a spart un geam şi a muşcat un poliţist de mână. „Inculpatul Urîtu Marius, fiind transportat cu autospeciala de poliţie către Secţia 1, a exercitat acte de violenţă fizică a persoanei vătămate, respectiv l-a muşcat de braţul drept, acte care i-au produs acestui funcţionar public leziuni traumatice a căror gravitate este evaluată prin cel mult 90 de zile de îngrijiri medicale“, au precizat anchetatorii.
 
Condamnat la închisoare
 
Marius Urîtu a fost trimis în judecată pentru ultraj şi distrugere, iar Judecătoria Craiova l-a condamnat la doi ani şi şapte luni de închisoare. Bărbatul a primit şi o amendă de 1200 de lei. Inculpatul trebuie să îi achite şi poliţistului suma de 1000 de lei daune morale. 
 
Pedeapsa primită i-a fost contopită cu una mai veche, de doi ani de închisoare cu suspendare, primită într-un dosar de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire. Instanţa a dispus că trebuie să execute pedeapsa de doi ani şi şapte luni de închisoare.  
 
citeste totul despre: