Protest la Craiova faţă de Năstase, venit pentru a susţine o conferinţă: „Vrem valori, nu impostori“, „Adrian Năstase, profesor de corupţie“

Protest la Craiova faţă de Năstase, venit pentru a susţine o conferinţă: „Vrem valori, nu impostori“, „Adrian Năstase, profesor de corupţie“

Un grup de oameni au protestat împotriva lui Adrian Năstase la Craiova

Craiovenii au manifestat în faţa Teatrului Naţional „Marin Sorescu“, împotriva prezenţei lui Adrian Năstase la Craiova. Manifestanţii au venit cu pancarte pe care au scris: „Vrem valori, nu impostori!“ şi „Adrian Năstase, profesor de corupţie“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Protestatarii au declarat că Adrian Năstase nu ar fi trebuit să fie invitat la o instituţie de cultură, din cauză că a fost condamnat la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie. „Teatrul Naţional din Craiova socoteşte să îşi ofere clădirea şi prestigiul unei conferinţe, iar acest infractor urmează să dea lecţii. Încă are suficienţi admiratori să umple o sală. În materie de politică de corupţie eu zic că morala ar trebui să transceadă intersele partidului“, a spus Dan Cherciu, consilier local.

VIDEOOamenii au protestat faţă de prezenţa lui Adrian Năstase la Craiova

Adrian Năstase şi-a lansat la Craiova cea mai recentă carte, dar a susţinut şi conferinţa „Viitorul lui Nicolae Titulescu“. Fostul premier al României a folosit o altă intrare în Teatrul Naţional pentru a nu se întâlni cu protestatarii. „Am venit la protest ca un avertizor de integrigate. Consider că este datoria morală a celor din oraşul acesta să condamne orice jignire adusă unor oameni de cultură. Nu este normal ca domnul Năstase să fie aici prezent aici“, a declarat Radu Alexandru, în vârstă de 24 de ani, unul dintre protestatari.

VIDEOOamenii au declarat că Adrian Năstase este profesor la corpuţie

Manifestanţii au avut la gât un fular asemănător cu cel pe care fostul premier l-a purtat când a încercat să se sinucidă.

Unii craioveni au fost deranjaţi de faprul că s-a organizat un miting împotriva lui Adrian Năstase. „Nu puteam să ratez această ocazie şi să nu fiu prezentă la acest eveniment. Domnul Năstase a fost premierul României şi a ajutat această ţară din toate punctele de vedere. Nu înţeleg de ce anumite persoane încearcă să îl denigreze“, a spus o craioveancă.

Adrian Năstase a fost invitat la Craiova de Mircea Cornişteanu, directorul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“, Prezenţa la eveniment s-a făcut pe bază de invitaţie sau bilet.

Adrian Năstase a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru şantaj şi luare de mită în formă continuată.

Mai citeşte şi

Adrian Năstase, atac la un jurnalist B1 TV: „Băi, jigodie! Gunoiule, trăieşti într-o hazna“

VIDEO Băsescu: „N-am avut niciodată o relaţie personală urâtă cu Năstase”. Ce foaie i-a dat contracandidatului său la dezbaterea finală din 2004

Cum a recenzat Adrian Năstase cartea Adrianei Săftoiu

 
 

        
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările