Percheziţii la o reţea de traficanţi de droguri de mare risc. Şase persoane au fost duse la audieri

Percheziţii la o reţea de traficanţi de droguri de mare risc. Şase persoane au fost duse la audieri

Şase persoane au fost reţinute în urma percheziţilor Foto: Arhiva

25 de percheziţii au avut loc în această dimineaţă în Gorj, Mehedinţi şi Olt, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii DIICOT-Craiova au stabilit că membrii grupării infracţionale au distribuit cannabis în cluburile, discotecile şi mediul consumatorilor din Craiova, drogurile fiind procurate din Italia.
 
„Unul dintre membrii grupării, a dezvoltat o reţea de consumatori de droguri de risc (cannabis), formată din elevi şi studenţi, care locuiesc în raza sa de domiciliu, pe care îi contacta telefonic şi cu care se întâlnea în zona centrală a Craiovei.  Cu ocazia percheziţilor efectuate în cauză au fost identificate şi ridicate 25 de plicuri  cu substanţe cu efect psihoactiv, 5 g. de substanţe psihoactive, 500 de g. de materie vegetală verde-oliv, 9 resturi de ţigări confecţionate, telefoane mobile, 200 de euro şi aproximativ  suma de 300 de lei“, se arată în comunicatul emis de DIICOT.
 
Procurorii DIICOT-Craiova au dispus reţinerea a 6 dintre membrii reţelei. Suspecţii vor fi prezentaţi la Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă.
 
citeste totul despre: