O grenadă a fost găsită la subsolul unui bloc din Craiova

O grenadă a fost găsită la subsolul unui bloc din Craiova

Grenada descoperită la subsolul blocului a fost ridicată Foto:Arhiva

Locatarii blocului 127B din cartierul Craioviţa Nouă s-au speriat în momentul în care au aflat astăzi că la subsolul blocului a fost descoperită o grenadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au sosit imediat la faţa locului. „Grenada a fost ridicată şi transportată la un depozit autorizat, unde va rămâne până la detonarea controlată. Este vorba despre o grenadă funcţională, dar care a ruginit din cauza umidităţii“ ,a spus Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt din cadrul ISU Dolj.
 
„Bine că nu s-a întâmplat o nenorocire“ 
 
Locatarii blocului 127B  din cartierul Craioviţa au declarat că s-au speriat în momentul în care au aflat că o grenadă a fost găsită la subsol. „Bine că nu s-a întâmplat o nenorocire. Am ieşit în faţa blocului până cei de la ISU au ridicat grenada“, a spus Matei Stancu.
 
Greanda a fost descoperită de o echipă din cadrul Romtelecom care exec uta săpături pentru înlocuirea unor cabluri, la subsolul blocului 127B. 
       

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: