Motivul pentru care soţia lui Gheorghe Dincă ar putea avea calitatea de suspect în dosarul Caracal

Motivul pentru care soţia lui Gheorghe Dincă ar putea avea calitatea de suspect în dosarul Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat că a depus o plângere penală împotriva Elenei Dincă şi a cerut anchetatorilor să o audieze din nou ca suspect, şi nu doar ca martor. „Femeia a minţit foarte mult. Nu le-a spus adevărul anchetatorilor. Există indicii că în perioada în care Luiza a fost răpită soţia se întorsese acasă“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Indiciile din dosarul „Caracal” sunt contradictorii si din punct de vedere al relaţiei pe care Dincă o avea cu soţia, dar şi cu cei patru copii ai săi.

Avocatul familiei Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a omorât-o, este convins că soţia lui Dincă ascunde multe adevăruri. „Femeia a minţit foarte mult. Nu le-a spus adevărul anchetatorilor. Există indicii că în perioada în care Luiza a fost răpită soţia se întorsese acasă. Imposibil să nu fi văzut ceva suspect. Luiza a fost răpită pe data de 14 aprilie. Dincă a dus-o acasă, soţia s-a întors în perioada aia din Italia. Chiar n-a văzut nimic? Această femeie trebuie obligatoriu reaudiată”, a declarat avocatul Tonel Pop.
 
La prima declaraţie, Elena Dincă le-a spus anchetatorilor că soţul său era un om normal care mereu a avut grijă de familia şi copiii săi. Mai mult, femeia a declarat că niciodată bărbatul ei nu a fost violent.
 
„O bătea. Şi pe ea, şi pe copii. Toţi vecinii ştiau asta. De aia de vreo 10 ani, cei patru copii nu i-au mai călcat acestui om pragul casei. Nimeni nu i-a mai văzut pe acasă. De câte ori veneau prin Caracal, pe la casa părinţilor nu treceau. Nevasta lui Dincă părea, oricum, mai ciudată decât el. Nu vorbea, o femeie foarte închisă, abia saluta. Toţi ne miram cum poate să-şi lase soţul să trăiască în mizeria aia de nedescris”, au declarat majoritatea vecinilor lui Dincă.
 
„Ultima dată când am văzut-o a fost în perioada Paştelui. Mi-a spus că nu mai vrea să se întoarcă în Italia, că are de gând să-şi cumpere cu nea George o casă într-o zonă mai retrasă. N-au trecut câteva zile şi am auzit că a plecat din nou. Am auzit că iar a bătut-o”, povesteşte şi vecina care are casa chiar lângă cea a soţilor Dincă. 
 

Te-ar putea interesa şi:

Primul avocat al lui Dincă, dezvăluiri despre mărturiile clientului său: Spune că a încercat să le resusciteze pe fete. Incinerarea Alexandrei a durat 6-7 ore

Declaraţia în premieră a fiicei lui Gheorghe Dincă: „Nu mi-am mai văzut tatăl de anul trecut. Ne dezicem. Nu facem parte din nicio bandă de traficanţi“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: