FOTO Trupul fostului fotbalist Costică Ştefănescu, decedat marţi, a fost adus la stadionul „Ion Oblemenco“

FOTO Trupul fostului fotbalist Costică Ştefănescu, decedat marţi, a fost adus la stadionul „Ion Oblemenco“

Sicriul lui Costică Ştefănescu la stadionul "Ion Oblemenco". FOTO: Arhivă

Sicriul cu trupul fostei glorii a Ştiinţei a ajuns aseară, la miezul nopţii, la Craiova, unde va fi înmormântat sâmbătă. Cheltuielile vor fi suportate de autorităţi, pentru că Ştefănescu era cetăţean de onoare al oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Sicriul va rămâne la stadionul "Ion Oblemenco" până mâine, pentru ca cei care doresc să aducă un ultimu omagiu fostului căpitan al Universităţii să poată face acest lucru. În jurul orei 14.00, la stadion va sosi şi ministrul apărării, Mircea Duşa, care va asista la o salvă de onoare trasă de un pluton de militari. Ştefănescu este onorat şi de militari pentru că a jucat de-alungul carierei şi la Steaua. Focurile de salvă vor fi executate chiar pe stadionul "Ion Oblemenco".
 
Văduva lui Costică Ştefănescu, Mariana, a fost prezentă la stadion. "L-am adus la prima lui dragoste, fotbalul", au fost singurele cuvinte spuse de soţia îndurerată, care a izbucnit în lacrimi.
 
Trupul fostului mare fotbalist va fi dus mâine dimineaţă la capela cimitirului Sineasca, unde va fi înmormântat sâmbătă.
 
Costică Ştefănescu a revenit acasă, iar cei care doresc să-şi ia rămas bun o pot face astăzi, la stadionul "Ion Oblemenco", unde sicriul va rămâne toată ziua de joi. "El cel mai mult a iubit Craiova, aici îl recunoştea lumea pe stradă", a spus văduva lui Costică Ştefănescu. 
Foto
 
Căpitanul Craiovei Maxima şi a echipei Naţionale s-a aruncat marţi de la etajul cinci al Spitalului Militar. Costică Ştefănescu avea 62 de ani şi suferea de o boală incurabilă. 
   Citiţi mai multe despre moartea lui Costică Ştefănescu:

FOTO Costică Ştefănescu, fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova, s-a sinucis la Spitalul Militar din Bucureşti

Costică Ştefănescu (62 de ani), fostul mare fotbalist al Universtităţii Craiova, s-a sinucis marţi după-amiază la Spitalul Militar din Bucureşti. Acesta s-a aruncat de la balconul salonului unde era spitalizat. Ştefănescu suferea de cancer, iar durerile provocate de boală deveniseră insuportabile.
 
 
Se spune că fotbalul românesc a avut trei mari libero, Apolzan, Ştefănescu şi Belodedici, însă fostul căpitan al "Craiovei Maxima" a redefinit noţiunea de şef al defensivei.
 
 
Costică Ştefănescu, în vârstă de 62 de ani, care era internat la Spitalul Militar din Bucureşti din cauza unui cancer pulmonar, s-a aruncat de la balconul rezervei unde era spitalizat, nemaiputând suporta durerile provocate de boala de care suferea.
 
Averea lăsată de Costică Ştefănescu, estimată la 4.500.000 de euro
 
Costică Ştefănescu a lăsat în urmă o avere de 4.500.000 de euro.  Fotbalistul a investit împreună cu soţia sa suma de 1.800.000 de euro în două hoteluri situate în staţiunea Eforie Nord.
 

Fratele lui Costică Ştefănescu face lumină: „S-a sinucis! Ne-a scris tuturor că ne iubeşte şi ne-a rugat să-l iertăm“

Moartea lui Costică Ştefănescu este privită de o parte din familie drept accident, în timp ce cealaltă ia în calcul varianta sinuciderii.

Ştefănescu, fotbalistul cu valiză-diplomat
 
Când ştirea morţii lui Costică Ştefănescu a făcut ţăndări liniştea oraşului toropit de căldură, un tânăr îmbrăcat într-un tricou albastru al Universităţii Craiova a fugit la Spitalul Militar ca să aprindă două candele pe trotuar.
 

FOTO Sinuciderea lui Costică Ştefănescu, între goana după audienţă şi tragedia fără glorie a dispariţiei unei legende

 Marţi. 20 august. Afară sunt peste 30 de grade, deşi e trecut de ora 18.00. O burtieră galbenă ale cărei margini ies întotdeauna din suprafaţa ecranului anunţă: „Costică Ştefănescu a murit”.

FOTO Trupul fostului fotbalist Costică Ştefănescu, decedat marţi, a fost adus la stadionul "Ion Oblemenco"

Sicriul cu trupul fostei glorii a Ştiinţei a ajuns aseară, la miezul nopţii, la Craiova, unde va fi înmormântat sâmbătă. Cheltuielile vor fi suportate de autorităţi, pentru că Ştefănescu era cetăţean de onoare al oraşului.

Soţia lui Costică Ştefănescu infirmă varianta sinuciderii. Ce s-a întâmplat de fapt cu fostul mare internaţional român

"Costică Ştefănescu s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 6 al Spitalului Militar". Aşa a sunat ştirea care a cutremurat România marţi seara

Cătălin Striblea: Fotbaliştii pe care ţi-i arată tata

„«Stai, mă, şi tu într-un loc şi uită-te la televizor! Uite-l pe Ştefănescu. Mare fotbalist!» Atenţionarea tatei e probabil prima mea amintire palpabilă despre fotbal”, scrie Cătălin Striblea, pe blogul său de pe adevarul.ro.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: