Firmele de catering sunt gata să prepare meniuri la comandă. Cât vă costă masa de Crăciun adusă direct acasă

Firmele de catering sunt gata să prepare meniuri la comandă. Cât vă costă masa de Crăciun adusă direct acasă

Comenzile la catering au crescut destul d emult în această perioadă Foto: Arhiva

Comenzile la catering sunt în acest moment de trei ori mai mari faţă de anul trecut. Gospodinele care s-au săturat să stea în bucătărie pot comanda sarmale, piftii, friptură sau cozonac.

Ideea bucătarului adus la domiciliu este de neglijat. „De Crăciun avem invitaţi, aşa că anul acesta m-am hotărât să nu mai gătesc eu. Vreau să mă distrez şi să simt din plin bucuria sărbătorilor de iarnă. Am comandat viţel la proţap, sarmale, salată, iar ca desert o prăjitură cu lămâie. Meniul de persoană ajunge undeva la 35 de lei. Am plătit un bucătar şi o să îmi gătească la mine acasă. Vreau să văd eu cum prepară totul”, a declarat Bianca Cojocaru.

În cazul în care nu ştiţi numărul de invitaţi pe care îi aveţi al masa de Crăciun, atunci puteţi alege oferta la kilogram.

Un kilogram de sarmale costă 35 de lei, iar unul de piftie ori salată boeuf, 50 de lei. Două kilogram de friptură d eporc ajung la 100 de lei. „Preţurile sunt accesibile, iar cu 200 de lei veţi putea pregăti o masă bogată de Crăciun. Deja noi am luat sute de comenzi până în momentul de faţă”, a precizat Iulian Mateescu, bucătar.

Comenzile la firmele de catering sunt în acest moment de trei ori mai mai mari faţă de anul trecut.
          
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările