Femeie de 50 de ani rănită în tramvai de o lampă desprinsă din tavan. Iniţial, s-a rupt pantograful şi a căzut pe plafon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii repară pantograful rupt al tramvaiului FOTO Facebook/ Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei
Muncitorii repară pantograful rupt al tramvaiului FOTO Facebook/ Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei

Accidentul a avut loc din cauza unei defecţiuni a unei piese de conexiune la linia electrică. Pantograful s-a rupt, a căzut pe tramvai şi, din cauza vibraţiilor, în interiorul vehiculului s-a desprins o lampă ce a căzut peste o femeie în vârstă de 50 de ani, angajată a uzinelor Ford, care a fost dusă la spital.

Totul s-a întâmplat marţi dimineaţa, 16 octombrie, între porţile 1 şi 2 ale Uzinelor Ford Craiova, în timp ce angajaţii mergeau la muncă. Oamenii din tramvai au simţit o bubuitură puternică şi au auzit strigătul unei femei. O lampă de iluminat se desprinsese din plafon şi îi căzuse direct în cap. 

"S-a desprins un traversă care susţine liniile de tensiune, la care este conectat pantograful, iar acesta a căzut pe plafon. Din cauza vibraţiilor produse, o lampă de iluminat din interiorul tramvaiului s-a desprins şi a lovit o persoană. Fabrica Ford, unde era angajată doamna, a raportat incidentul ca accident de muncă", a declarat  Marcel Tănăsescu, directorul Regiei de Transport din Craiova

Angajata Ford a fost dusă imediat la Spitalul de Urgenţă din Craiova unde a primit îngrijiri medicale. Circulaţia în zonă a fost reluată după mai bine de o oră.

Parcul de tramvaie din Craiova este unul dintre cele mai vechi din ţară. La fel şi liniile electrice la care sunt conectate tramvaiele.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite