Anchetator implicat în cazul Caracal: „Dincă nu putea să mai facă sex şi asta-l înnebunea. Fetele erau pentru el trofee“

Anchetator implicat în cazul Caracal: „Dincă nu putea să mai facă sex şi asta-l înnebunea. Fetele erau pentru el trofee“

Bărbatul de 66 de ani din Caracal acuzat ca le-ar fi ucis pe Alexandra şi Luiza după ce le-ar fi violat era obsedat că îmbătrânea şi nu putea să mai întreţină relaţii sexuale ca pe vremuri. “Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”.

Gheorghe Dincă ar fi fost toată viaţa obsedat de sex. “În tinereţe auzeam că-şi înşela nevasta, dar câţi bărbaţi nu fac asta? Cine bănuia ca poate să se ajungă aici?”, spun acum cei care l-au cunoscut pe Dincă.

Există informaţii în spaţiul public conform cărora, în urmă cu 20 de ani, bărbatul chiar ar fi făcut parte dintr-o reţea de racolare a minorelor. 

“Eu îl cunosc de mulţi ani. Nu ştiu dacă făcea neapărat parte dintr-o reţea, dar ştiu că frecventa locurile unde erau aduse dame de companie. El era sudor de meserie, de fapt. Se ocupa şi cu piesele auto. Era un bun meseriaş şi mulţi apelau la el. Avea relaţii peste tot, cunoştea multă lume. Apoi a plecat în Italia. S-a rupt mult timp de tot ce era prin Caracal. Când s-a întors acasă, singur, eu cred ca s-a întâmplat ceva. Era total schimbat”, a declarat unul dintre foştii săi colegi.

Şi anchetatorii au ajuns la concluzia ca toate atrocităţile comise de bărbatul din Caracal au plecat de la obsesiile sexuale. “Dincă nu putea sa mai facă sex şi asta îl înnebunea. Simţea că nu mai poate avea performanţele de altădată şi recurgea la tot felul de metode doar ca să nu-şi piardă de tot bărbăţia. Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”, crede unul dintre anchetatori.. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: