Alina Bica, fostul şef al DIICOT, a cerut din spatele gratiilor amânarea cererii prin care solicită să îşi deschidă un cabinet de avocatură în Dolj

Alina Bica, fostul şef al DIICOT, a cerut din spatele gratiilor amânarea cererii prin care solicită să îşi deschidă un cabinet de avocatură în Dolj

Alina Bica vrea să îşi deschidă un cabinet de avocatură în Dolj

Alina Bica a cerut Baroului Dolj înscrierea în tabloul de avocaţi defintivi cu drept de exercitare a profesiei şi înregistrarea cabinetului individual. Fostul şef al DIICOT a cerut, astăzi, amânarea cererii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alina Bica a fost procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din mai 2013 până în noiembrie 2014, când a demisionat din funcţie. Fostul şef al DIICOT este judecat pentru fapte de corupţie. În umră cu două luni, Bica a cerut Baroului Dolj înscrierea în tabloul de avocaţi defintivi cu drept de exercitare a profesiei şi înregistrarea cabinetului individual. Din spatele gratiilor, Alina Bica a cerut, acum, amânarea cererii. „A hotărât în unanimitate amânarea soluţionării cererii formulate de doamna Bica Alina Mihaela, prin care solicită însricerea pe Tabloul avocaţilor definitivi cu drept de exercitare a profesiei, în vederea completării dosarului profesional şi a prezentării acesteia în faţa Consiliului Baroului Dolj“, se arată în comunicatul emis de Baroul Dolj.

Alina Bica şi fostul şef al ANAF, Şerban Pop, sunt arestaţi preventiv, în dosarul în care sunt acuzaţi de luare de mită, respectiv complicitate la dare de mită, pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar al lui Horia Simu.

Alina Bica a fost primită în Baroul Dolj prin decizia 137 din 10 februarie 2011 a Consiliului Baroului Dolj, având calitatea de avocat, dar fără a exercita profesia de avocat.

Mai citeşte şi

Procurorii DNA au pus sechestru asigurător pe apartamentul şi pe contul bancar al fostei şefe DIICOT, Alina Bica

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica şi fostul şef al ANAF Şerban Pop rămân în arest
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările